מארגנים אירוע בטבע, כמו אירוע גיבוש בחברה, מסיבה משפחתית בטבע, או חתונה ביער, ואינכם יודעים מאיפה להתחיל, או על מה אסור לוותר בארגון אירוע מסוג זה? מעוניינים ללמוד כיצד בוחרים גנרטור להשכרה, שיתאים בדיוק לרצונות ולצרכים שלכם? כך או כך, הגעתם בדיוק למקום הנכון. במאמר זה נלמד כל מה שחשוב לדעת על השכרת גנרטורים.
3 דברים שאתם חייבים לבדוק לפני השכרת גנרטור
להלן 3 הדברים הכי חשובים, שאתם חייבים לקחת בחשבון לפני שאתם משכירים גנרטור:
1. תבחרו בגנרטור שיש לו את ההספק שאתם צריכים (פלוס אקסטרה)
השכרת גנרטורים כוללת השכרת גנרטורים בעלי כל מיני הספקים. ככל שההספק גבוה יותר, כך מחיר ההשכרה או הקנייה של המכשיר עולה בהתאמה.
אם כך, איזה גנרטור כדאי להשכיר ואיך לבחור בגנרטור בעל ההספק הרצוי לכם? ראשית, תחשבו אילו מכשירי חשמל אתם רוצים לחבר לגנרטורים. לאחר מכן, חברו את הספק החשמל של המכשירים האלו. ולתוצאה שיצאה לכם תוסיפו עוד כ-200 עד 400 וואט, שזה יהיה המרווח שלכם ליתר ביטחון – למקרה שהמכשירים יצרכו מעט יותר מהמצופה או למקרה שתרצו לחבר מכשיר נוסף לגנרטור. למרות שמחיר ההשכרה של הגנרטור כנראה יעלה עם העלייה במידת הספק החשמל של הגנרטור, אל תוותרו על מרווח בטיחות זה.
2. התאימו את סוג הגנרטור לסוג האירוע
בנוסף, כדאי שתדעו שיש כל מיני סוגים של גנרטורים, וחשוב שתבינו את ההבדל ביניהם, כדי שתוכלו להתאים את סוג הגנרטור שלכם לסוג האירוע שלכם בצורה נכונה. למשל, יש גנרטורים מושתקים, שמתאימים בעיקר לאירועים כמו חתונות או אירועי חברה, בהם לא נרצה לשמוע את הרעש של הגנרטור. לעומת זאת, יש גנרטורים רגילים (לא מושתקים), שפועלים על בנזין או סולר, ושיתאימו בעיקר לאירועים שהרעש של הגנרטור לא יפריע בהם – כמו מסיבות רועשות במיוחד.
3. תחפשו חברה מומלצת להשכרת גנרטורים
ראשית, התחילו מלחפש חברות השכרת גנרטורים מומלצות. לשם כך, אתם יכולים לשאול את המכרים שלכם, כמו בני המשפחה, החברים, הקולגות, השכנים וכו'. או שאתם יכולים פשוט לחפש בגוגל "השכרת גנרטורים", ולבדוק מי החברות שמופיעות בעמוד הראשון של תוצאות החיפוש של גוגל.
לאחר מכן, תבדקו אילו חברות נראות לכם מומלצות באמת, מבין אלו שמצאתם קודם. בשביל זה כדאי לחפש ביקורות אותנטיות וחיוביות רבות ככל האפשר – אותן תוכלו למצוא ברשת, באתר החברה או בפייסבוק העסקי שלה. אחרי זה, התקשרו לחברות אלו, ותבקשו הצעת מחיר לתנאי ההשכרה שאתם מעוניינים בהם (מבחינת הספק הגנרטור, משך זמן ההשכרה וכו'). ולסיום, בצעו השוואת מחירים ותשוו את ההצעות שקיבלתם, כדי שתוכלו לבחור בחברה שהציעה לכם את ההצעה הכי משתלמת והכי שווה.